«

Mar 04

Ribolov za dobar ribolov Folding predsjedatelja

Da su uvreda za štetu, ja nemam dlake na glavi. Različiti dizajni dostupni na tržištu danas imaju različite naočale i koristi. Samo lagano povucite kuka preko noktima i vidjeti ako to čini ispočetka. Nadstrešnica primorsko stolica torove brzo za jednostavno teglio i skladištenja, a da ja nisam jeftin čovjek, cover plaža stolica je prilično “beachy” u boju.

Šaran Ribolov bave trgovine će većina vjerojatno inventar ova vrsta stvar, dok je puno više zajedničkog ribarskom dućan ne mogu. Ovisno o veličini i visoke kvalitete ribarskom spremištu ne može obično imaju sve što vam je potrebno za šaranski ribolov. U tu svrhu najbolje je otići na neko koja je specijalizirana u pružanju ribolov na rijekama opremu.

Onda sam našao čisti užitak ribolov povelje. I početnih doživio da opravda trošak u mojoj glavi, što se pokazalo vrlo jednostavno. Otprilike sam doživio proveo više od 8000 dolara godišnje na moj vlastiti brod. Beskoristan reći da nije sastoji od brojnih sati čišćenje i održavanje. Tako sam vjerovao. Kako brojnim prilikama god sam mogao ići u ribolov za taj novac. Odgovor me šokirao značajno. Obično sam tarifni potrošiti oko 600 dolara za svaki put. To namijenjeni sam mogao ići svaki drugi vikend za pola godine, a tijekom vrućeg ribolovne sezone svaki vikend! Također većina povelje održat 6 osoba, a moj brod samo stvarno održao 4 tako da sam mogao imati prijatelje sa mnom sada i stvarno ne osjećam slaba o njima plaćati svoj dio.

Rivers: mnogo više i mnogo više ribolovci dolaze u Francusku da se riba rijeke. Wateways kao Seine, Moselle i puno su danas poznati po svojoj velikoj šarana. Mnogi ribolovci imaju poteškoće u koštac s rijekama, pogotovo ako su odrasli ribolov jedinstveno stillwaters. Bio sam malo ovako dok sam počeo ribolov Seine redovito u 90-ima.

Tradicionalni šipke su osobito krut i izgrađen za kolut učiniti mnogo posla. Koristeći tradicionalni štap na brzi ribe brzo će potaknuti ga da sjedne, ili kolut brzo djelovati izvan linije. Fleksibilnost šaran stup će vam omogućiti da biste dobili bolji kut i puno veću kontrolu više nego teško uloviti ribu.

Vi ćete zahtijevati umanjena za minimalno na četrdeset dva inča i 1 mekom i dobre mreže. To će zaustaviti ribe peraje pribavljanje uhvaćen i štete. Veliki unhooking tepih je također potrebna kako bi se spriječilo bilo kakvu štetu na ribe kad su ga unhooking.

Nakon jutra na plaži, zašto ne otkriti ostatak Currituck Outer Banks? Dobiti natrag na karakteru, ili objesiti na za divlje putovanje u mjesto koje ima mnogo više nego što ste ikada zamišljali.