«

»

Feb 17

Som ribolov u zimskoj sezoni

Oni koji često idu u ribolov, lijepo se upoznati s tajni zanata. To zahtijeva tona upornosti i ustrajnosti, jer to ne može uvjeriti da će uloviti ribu, čak ni nakon ulaže sve radni dan usmjeren na akciju. Možete razmotriti minuta, sati, povremeno, a ponekad i ne stvara ishod uopće. morska ribolov uglavnom se ribolov u tijelu slane vode za piće, kao i ribolov na priznatim saltwaters Mississippi. morska ribolov i slatkovodna prvenstveno razlikuje od vrste ribe ulovljene. morska ribolov je jednostavnije i lakše dostupni. Dopustite je imati malu dolje na ribolov role slanoj vodi na prvom mjestu.

Grappling je korištena u cijeloj povijesti i nema zahtijevaju posebnu opremu. Sve što treba je par vrlo brzo i čvrstim prstima i želje da se nešto pokušati iz normalno, jer ne samo da je teško uloviti ribu golim prstima, ali to čak može biti zastrašujuće i vrlo opasni. Sada možete vidjeti zašto je ovaj način lov soma sigurno nije za svakoga.

Savjet broj šest. Kao što je rekao ranije, soma imaju različite skupine. Svaki od tih mačaka ima svoju osobnu snagu i slabu točku. By znajući što tip mačka želite uhvatiti će vam dati fantastičan prednost. Na taj način, som ribolov će biti lako i ugodno.

Vaš Munnar članovi obitelji izlet bi trebao barem posljednja 3 puta. Eravikulam Nacionalni park Munnar je njegova značajna atrakcija. Mora se primijetiti na prvi dan. Ako ste sretni, vi ćete biti u mogućnosti uočiti Nilgiri Tahr, što je vrlo ugrožene tijek planinskih koza. Šetnja usred tropske zimzelene šume do do poznatog redatelja skok gledišta. Od upravo ovdje, dobit ćete zapanjujuće prekrasan pogled na razne Munnar i okolice.

Šablone su dodatni uobičajena trouth ribolov mame. Matrica je zapravo ponderirani kuka na koju je vezan nekakav tijela. Stas može biti kosa ili perje, ali često neka vrsta meke plastike koristi da sliči blizini sitna riba.

Lov soma podrazumijeva figuring out neke velike i jake informacije što će povećati svoj vjerojatnosti uhvatiti Blue som. Znate li da je plava som je također poznat kao oportunistički predator? To pokazuje da oni nisu izbirljivi od obroka. Hrane bilo beživotno mamci ili žive mamce.

Zanimljivo je znati da je uvjet rekord za kanal som došao iz rijeke RAPPAHANNOCK i plava som je uhvaćen u Buggs Island Lake. Western Branch Reservoir je dom stanja dokumenta za bijelu soma i stanje dokumenta za ravnim som je izvukao iz OCCOQUAN Reservoir.

S druge strane, možda ćete radije vodič koji vam omogućuje korištenje svih vlastitu opremu. To će se oslanjati na svoj izbor. Som vodiči su veliki resurs za preporuke opreme. Pomoću ručnog je opremu i pruža vam priliku da se isprobati nešto što ne može na drugi način pokušati. Obično provjeriti da vidi ono što oni pružaju na način uređen.