«

»

Feb 17

Kako otkriti da je savršen som Rod

Tu je oprema koju treba imati na som ribolov. Morate imati ispravne mamac, kolut i štap, test liniju i kuke i koristiti rig koji će vam pomoći uhvatiti ribu. Catfishing ne sviđa ribolov razrokost ili bas.

Rođak zavojnica vrati, spina čvrsta kolut je kolut tipa s fiksnom zavojnica. Ove role tradicionalno montiran od gola, ali možda ima vanjski “nos”, koji štiti fiksni svitak. Kao vrti kolut ima kapacitet za pokretanje svjetliju mamac.

Savjet broj tri. Odabrati samo pravi mamac za pravom mačkom. To je iz razloga što som ribolov mamci dolaze iz različitih vrsta. Ipak, prema većini iskusnih ribolovaca, skakavci su još uvijek najbolje među ostalim mamaca. Čvrsta vaš mamac u vodu za piće i biti zaprepašteni kako brojni soma će požuriti u pravcu njega. Grasshoppers su sve vrijeme omiljeno.

Naknadno prijedlog je da uvijek koristite ultralakih prijenosnika kada ribolov pastrve. Pod “opremom” Ja sam se odnosi specifično na svoj štap za ribolov, ribolov kolut, ribolov linije, te veličini svoje kuke i / ili trouth ribolov mami. Ultralaki oprema je svakako važno uhvatiti više pastrva. Brojni ribolovci imaju tendenciju da koriste opremu koja je u potpunosti i teška kada ribolov za ove fantastične ribe. Drugi od prijedloga kako bi se pomoglo uhvatiti puno više pastrva je uvijek koristiti ultralakih prijenosnika.

Som mjenjača se sastoji od pecanje, bubnjeva i uhvatiti u koštac. Postoje brojne različite vrste sve to dostupno, tako da ćete morati odrediti što vam je potrebno na temelju vašeg mjesta, vrsti som u području i uvjetima za pitku vodu. Ipak, postoji nekoliko osnovnih proizvoda koji su svi som ribolovci trebali imati, a to su navedene u nastavku.

Jezero Hesperia redovito opskrbljena s ribom, uključujući i soma. Možete loviti između pojedinih sati i dolazak leđa svaki radni dan, ako želite. Iako sati izmijeniti s vremena na vrijeme, postoje tri ribolovna razdoblja za izabrati.

Također treba uzeti u obzir okruženje. Kada je u pitanju ribolov pastrve, okoliš, kao što su klima, ima toliko važnu funkciju kao ribolovnih alata koji će vam biti korištenje. Proljeće je najbolje vrijeme za ribe za pastrve. To ne znači, iako to ne mogu loviti pastrve u bilo kojoj drugoj sezoni.