«

»

Feb 17

Kako koristiti Deadbaits Za Pike ribolova

Svaki čim u igru ​​u svom svakom trenutku sve više i više aktivan stil života vam otkriti malo vremena, a vi odlučite ići na pecanje. Sada morate odrediti što ići u ribolov za. Početni korak je da provjerite vaše lokalne ribolov mišljenja. To je sredina listopada, a čini se kao losos Run je više od te Steelhead vrlo trom i želite siguran faktor. Aha smuđ su u rezovima i domaćih luka, a ribari su lov dobre brojeve. U redu, izbor je proizvedena, krenete smuđa ribolov. Možete izaći iz svoje karte i početi u potrazi za gdje ići i provjeriti blizini prognozu. Čini se super za željene točke. Sada idete putem bave i dobiti svoj smuđ gear spremni, paket ručak i spakirati sve što je u kamionu za sljedećeg jutra.

Dan 1 smuđ ribolov počeo off brzo s mnogim ribičima lov svoju kvotu. Većina je ipak odlučio otići slijedeći one Jumbos i live pokrenula mnoge njihove manje ulova. Smuđ počeo zatvoriti na jednostavan komad oko osam: 30 sati i uhvatiti ograničiti sljedeće koje seže sve ribolovce arsenal prijedloge i metodama. Brojni timovi nisu uspjeli uhvatiti ograničiti od 14:00 shutdown.

Nakon dobivanja licencu, što vam je potrebna kako bi se utvrdilo gdje će loviti. Oba slatke i slane tijela pitke vode daju razne susrete. Ako se odlučite slatku, vaš tipični pitanje će biti velika usta bas, mala usta bas, različite pasmine soma, pic, crappie, i drugi panfish (tj. Bluegill, sunčevih pjega, i tako dalje). U nekim novim vodnih tijela možete otkriti prugasta bas, potočna i kalifornijska pastrva (različiti od vrste slanoj). Po mom mišljenju, prugasta bas je najbolja borba dostupni u jegulja ribolov, pogotovo jer oni mogu dobiti prilično velika. To su većinu svojih južnih mogućnosti. Ako ribolov na sjeveru, možete očekivati ​​da će uhvatiti smuđa, razrokost, štuka, muskies, malo lososa i jesetra. Ako odaberete slane vode, pitanje razlikuje znatno.

Štuka, na poleđini su hider.It skrivati ​​napajanje dnevnika, korov, kamenje i druge probleme u water.As čim Plijen stigne blizu dovoljna da počne zasjedu i razmislite plijen u jednom brzom pokretu.

Redoviti wobbler od ABU.There gotovo da i nema wobbler, što je više povezana s Pike ribolov, jer to Hello-LO wobbler.I može podsjetiti da je u svim knjigama koje sam pročitao da saznate o Pike ribolov, kada sam bio manji, je prikazana ova wobbler Raspravljane genija o ovom štuke ribarskom mame je promjenjiva žlica a posljedično se može koristiti u različitim dubinama, da to može biti čak i prilagoditi vodeća-pio water.This čini wobbler iznimno functional.I doživjela najveći uspjeh u crveno i bijeli i 1 s intenzivnim bojama u narančasto / žute / green.It moglo pojaviti je to najpovoljnije u “mojoj” vode, pa isprobati issues.It je u brojnim bojama i measurements.It je i moguće naći zglobne vrste ,

CJ Brown Reservoir: razrokost ribolov je dobar. Ribiči su u potrazi za jatima čepa i bacanje čepa nalik crankbait. Jigging preko grbe i stara roadbed je izradila walleyes. Pokušajte nightcrawlers, velike Minnows ili pijavice i raditi najdublje mjesta. Crappies u dubokim rupama. Potražite izgradnju i ribe s minnows. Bluegills oko 8 metara dubine oko četkom i riba atraktora.

Čini se ljudi odložio hobi samo jednostavno zbog nedostatka razumijevanja o toj razonoda. Posjedovanje slatkovodne ribe akvarij je to vrsta zadovoljstva, sreće i uzbudljivo 1 ući u tu koga s točna znam kako će se nastaviti u njoj za vrijeme života.