»

Feb 16

Šaranski ribolov – Zemljište Monster Šaran s tim 3 Izvrsna Prijedlozi

Ako ste najčešće pričini dobivanje u ribolov, ali nisu, međutim, tada je nije bilo puno bolje vrijeme da ga uzeti. Uz mnogo rijeka i jezera za ribe, i tona vodstvo od vašeg lokalnog ribolov trgovine, ribolov golf opreme, ribolovce i on-line, čak i ako ne znate prva stvar o ribolovu ima dosta mjesta da se pomogne.

Možete pronaći dobar Fly Fishing vrtjeti u puno različitih mjesta, ali internet je 1 od najboljih ići u kupovinu. Postoje brojni pomagala koja role postaju proizvedeni od koje se sastoji od čelika ili plastike. Plastika će biti puno jeftiniji, ali ne može držati do te metalne kolut.

Duljina moj je 12 m. Tri? u. Našao sam da je to baca duge udaljenosti lako. Danas, moja najopširnije cast približno 200yd. Ja sam pristran na vitkost i lakoće ovog štapa, a vjerujem da je to među najviše pouzdanih pecanje imam u kompilaciji. Ovaj slijed od Torrix zaposlenih Fuji DNPS dvadeset, kao i Fuji SiC zvoni; Osim toga, tu je psihijatar gume skraćeno stražnjica koja je vrlo tanka i mogu se lako održava. Moj natjecanje koje Torrix šipke vam dati jedinstveni stapanje visoke, srednje i smanjuje modul ugljika propisuje da se tamo i danas.

Tiger Pastrva su sterilni hibrid smeđe ženke i potoka pastrve muško, a oni imaju pruge tigra, zapanjujuću ribe. , Tigar pastrva vrlo rijetka u prirodi, kao što je sterilna hibrid. Imam nipošto uhvaćen je sve-prirodni tigar pastrve, a vjerojatno ni u kom slučaju neće. Izgledi su vrlo rijetki kao potok pastrve ima osamdeset četiri kromosome i potočna pastrva ima osamdeset. To čini uz nije moguće jer se razmnožavaju.

Neki su dugo i ostali su kratki nisu istaknuti da ide dobro s posebnim utezima i linije. Ozbiljni i sofisticirane carpers koristiti druge opreme, zajedno sa šipkom uživati ​​njihovu aktivnost mnogo više i postići velike rezultate. Jednostavan zakeralo s druge strane, bez problema možete snimiti male ili velike ribe koriste štap, što je oko 6 m dužine ili više.

Tehnike i mamci da šaranski ribolov su se koristili u tim vremenima bio prilično primitivna, za razliku od terminalnih platformama danas i ne spominjem fantastičan otkrića mamac sastojaka, okusa i aditiva današnjice.

Dodaj ovu intenzivnu poljoprivredu u brojnim dijelovima Francuske, sa svojim težina uporabe fosfata i nitrata gnojiva i možete brzo vidjeti zašto trava je sve više problem svake godine.

Dakle, kakav kolut treba li koristiti. To ovisi. Brojna stvarno osjećam nove role sa razbijanje mehanizmi su podijeljeni od tradicije. Odgovor doista leži s vama. Dajte svaki probati i napraviti svoj vlastiti izbor.